Ons team

Ons team

Wij liggen wakker van uw nachtrust

Ons uitgangspunt bij alles wat we doen is dat wij pas goed slapen als u dat doet! Of het nu gaat om een kussen, dekbed, matras, compleet bed of boxspring; wij zijn pas klaar met ons werk als u tevreden bent. En omdat wij ons beseffen dat je ook wakker kunt liggen van de prijs van een nieuw bed, hebben we een gebalanceerde collectie met voor iedere portemonnee een slaapoplossing.

een goede slaaphouding

Persoonlijk slaapadvies

In de winkel draait het helemaal om U. We doen ons uiterste best om u een persoonlijk slaapadvies te geven. Samen inventariseren we wat U uniek maakt. Hierbij maken we gebruiken van het MyScan meetsysteem waarmee we uw lichaamsbouw in kaart brengen. Daarnaast vragen we naar uw slaapbehoeften en wensen. Aan de hand hiervan bepalen wij welk slaapsysteem de juiste ondersteuning en comfort voor u biedt.

Meer informatie

Meten is weten

Uw persoonlijke matras dankzij ons unieke MyScan meetsysteem. In slechts 3 stappen kun je uw persoonlijk matras ervaren. Met ons unieke, gepatenteerde MyScan meetsysteem maken wij een 3D scan van uw lichaam. Aan de hand hiervan krijgt u advies op maat met een ondersteuning afgestemd op uw lichaam.

Afspraak maken
Scan
Een 3D-meting van uw lichaam