Over ons

Rijke en lange historie in bedden

Topsleep staat al sinds 1952 garant voor slaapadvies en slaapcomfort! We zijn ooit begonnen als matrassenfabriek ARMAFA (Arnhemse Matrassen Fabriek) waar we kapok matrassen maakten. Nu zijn we uitgegroeid tot DE beddenspecialist in de regio Arnhem. Sinds kort hebben we een compleet vernieuwde showroom met een ruime en actuele selectie aan merken en eigen producten waarmee wij iedere slaapuitdaging aandurven. Daagt u ons uit?

Over ons

 

een goede slaaphouding

Persoonlijk slaapadvies

In de winkel draait het helemaal om U. We doen ons uiterste best om u een persoonlijk slaapadvies te geven. Samen inventariseren we wat U uniek maakt. Hierbij maken we gebruiken van het MyScan meetsysteem waarmee we uw lichaamsbouw in kaart brengen. Daarnaast vragen we naar uw slaapbehoeften en wensen. Aan de hand hiervan bepalen wij welk slaapsysteem de juiste ondersteuning en comfort voor u biedt.

Meer informatie

Meten is weten

Uw persoonlijke matras dankzij ons unieke MyScan meetsysteem. In slechts 3 stappen kun je uw persoonlijk matras ervaren. Met ons unieke, gepatenteerde MyScan meetsysteem maken wij een 3D scan van uw lichaam. Aan de hand hiervan krijgt u advies op maat met een ondersteuning afgestemd op uw lichaam.

Afspraak maken
Scan
Een 3D-meting van uw lichaam