Vernieuwde showroom beddenwinkel

Oudste beddenspeciaalzaak in Arnhem nu vernieuwd!

Topsleep is heropend. In de afgelopen maanden is er hard gewerkt om de winkel een nieuwe frisse uitstraling te geven. “De winkel was toe aan vernieuwing”, vertelt nieuwe eigenaar Jean-Paul Palman, die de winkel voortaan runt. “Alhoewel de familie Polman nooit ver weg is” zegt Palman. De fabriek wordt nog als vanouds door de familie achter de winkel in hetzelfde pand gerund.

Oudste beddenspeciaalzaak in Arnhem nu vernieuwd!

Rijke en lange historie in bedden

Topsleep staat als sinds 1952 garant voor top advies en slaapcomfort! Begonnen als matrassenfabriek ARMAFA (Arnhemse Matrassen Fabriek), maakt topsleep al ruim 67 jaar het verschil tussen dag en nacht in de regio Arnhem.

Daar waar in 1952 nog kapok matrassen gemaakt werden, is de collectie en winkel compleet vernieuwd met een ruime en actuele selectie aan gerenommeerde merken en eigen producten waarmee het bedrijf iedere slaapuitdaging aandurft!

Wakker liggen van uw nachtrust

“Het uitgangspunt bij alles wat Topsleep doet is dat het team pas goed slaapt als u dat doet”, aldus Palman, de nieuwe eigenaar die verantwoordelijk is voor de metamorfose die de winkel heeft ondergaan! “Of het nu gaat om een kussen, dekbed, matras, compleet bed of boxspring; wij zijn pas klaar met ons werk als u tevreden bent. En omdat wij ons beseffen dat je ook wakker kunt liggen van de prijs van een nieuw bed, hebben we een gebalanceerde collectie met voor iedere portemonnee een slaapoplossing.”

Meten is Weten!

En daar gaat men ver in! In de winkel draait het helemaal om u. Samen met de klant wordt er geïnventariseerd wat hem of haar uniek maakt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het MyScan meetsysteem waarmee de lichaamsbouw in kaart wordt gebracht. Aan de hand hiervan wordt bepaald welk slaapsysteem de juiste ondersteuning en comfort biedt.

Extra steuntje in de rug

Ondanks een uitgebreide inventarisatie en proef liggen, blijft uw keuze gebaseerd op een momentopname in de winkel. Met dit gegeven in het achterhoofd is het goed om te weten dat u bij Topsleep alle kussens eerst thuis kunt proberen voordat u beslist en geeft Topsleep op al haar  matrassen een unieke 90 dagen omruilgarantie. Zo heeft u altijd de zekerheid van goed slapen.

Wij ontzorgen u graag

Alle bedden worden gratis bezorgd en gemonteerd in de regio Arnhem. Overige plaatsen in Nederland evenals het meenemen van uw oude matrassen of bed is uiteraard geen enkel probleem, u krijgt vooraf een prijsopgave van eventuele bezorg- of afvoerkosten.

Heropeningsactie

Ter gelegenheid van de heropening van de winkel krijgen alle klanten in de maand mei 10% korting op hun aanschaf

een goede slaaphouding

Persoonlijk slaapadvies

In de winkel draait het helemaal om U. We doen ons uiterste best om u een persoonlijk slaapadvies te geven. Samen inventariseren we wat U uniek maakt. Hierbij maken we gebruiken van het MyScan meetsysteem waarmee we uw lichaamsbouw in kaart brengen. Daarnaast vragen we naar uw slaapbehoeften en wensen. Aan de hand hiervan bepalen wij welk slaapsysteem de juiste ondersteuning en comfort voor u biedt.

Meer informatie

Meten is weten

Uw persoonlijke matras dankzij ons unieke MyScan meetsysteem. In slechts 3 stappen kun je uw persoonlijk matras ervaren. Met ons unieke, gepatenteerde MyScan meetsysteem maken wij een 3D scan van uw lichaam. Aan de hand hiervan krijgt u advies op maat met een ondersteuning afgestemd op uw lichaam.

Afspraak maken
Scan
Een 3D-meting van uw lichaam