sport gratis tot eind 2019 bij aankoop van een nieuw bed

Voordeelactie: sport gratis tot eind 2019 bij aankoop van een nieuw bed!

Bij aankoop van een nieuw bed krijgt u nu een gratis sportabonnement t/m eind 2019. U kunt kiezen uit diverse sportscholen in de regio Arnhem.

Voordeelactie: sport gratis tot eind 2019 bij aankoop van een nieuw bed!

Slapen en sporten zijn als yin en yang

Goed en voldoende slapen is heel belangrijk bij regelmatig sporten. In een diepe slaap herstellen je lichaam en geest, en rust je beter uit. Zo heb je de volgende dag genoeg energie om weer lekker te kunnen bewegen. Voor een goede nachtrust is het natuurlijk van belang dat je een goed bed hebt.

Andersom, zorgt sporten ervoor dat je beter kunt slapen. Regelmatig bewegen bevordert snel inslapen en een diepere slaap. Daarnaast voel je je gelukkiger door sporten en heb je minder stress. Ook dit zorgt ervoor dat je beter slaapt.

Slapen en sporten zijn dus als yin en yang, ze bevorderen elkaar en u heeft ze allebei nodig om fit te zijn.

Omdat Topsleep het belang van een goede nachtrust en voldoende beweging begrijpen, sport u nu tot eind 2019 gratis bij de aankoop van een nieuw bed bij Topsleep*. U heeft hierbij de keuze uit Het Sportlokaal en Sportcentrum Indoor Action in Arnhem, Jagyba in Velp en Fit & Wellness Center in Oosterbeek .

Bent u al lid bij één van deze sportscholen? Dan krijgt u op vertoon van uw ledenpas 10% ledenkorting op de aanschaf van een nieuw bed.

*Deze actie is geldig van 1 juli t/m 31 augustus. Het betreft de aankoop van een nieuw bed, dus boxspring/bedbodem plus matras en/of topper.
een goede slaaphouding

Persoonlijk slaapadvies

In de winkel draait het helemaal om U. We doen ons uiterste best om u een persoonlijk slaapadvies te geven. Samen inventariseren we wat U uniek maakt. Hierbij maken we gebruiken van het MyScan meetsysteem waarmee we uw lichaamsbouw in kaart brengen. Daarnaast vragen we naar uw slaapbehoeften en wensen. Aan de hand hiervan bepalen wij welk slaapsysteem de juiste ondersteuning en comfort voor u biedt.

Meer informatie

Meten is weten

Uw persoonlijke matras dankzij ons unieke MyScan meetsysteem. In slechts 3 stappen kun je uw persoonlijk matras ervaren. Met ons unieke, gepatenteerde MyScan meetsysteem maken wij een 3D scan van uw lichaam. Aan de hand hiervan krijgt u advies op maat met een ondersteuning afgestemd op uw lichaam.

Afspraak maken
Scan
Een 3D-meting van uw lichaam