Top Sleep Matrassenfabriek verwerkt uitsluitend materialen afkomstig uit Europa waarbij onze voorkeur uitgaat naar Nederland. Wij zijn dan ook trots op ons predikaat “Nederlands Fabrikaat”Nederlands fabrikaatOnze hoogwaardig bekledingen zijn voorzien van de beste katoen, viscose en elastomeren. Deze zorgen tezamen voor een aangenaam slaapklimaat. De bekledingen zijn stofdicht maar ademend, hetgeen allergische reacties sterk vermindert.
Tevens zijn onze stretchmatrassen voorzien van dubbeldoek uitgerust met 2 belangrijke afwerkingen.

Passerelle zorgt voor een droger gevoel en verbetert het welzijn en comfort tijdens de slaap dankzij een toevoeging van een ultrafijne polymeercoating op het vezeloppervlak, waardoor het vocht wordt opgenomen en verdeeld wordt over een groter oppervlak, waardoor het sneller verdampt.

Levertijd Levertijd 2 à 3 weken, onder voorbehoud. Inco-hoes alle matrassen kunnen zonder meerprijs voorzien worden van een incontinentie hoes.
Soepel / Stevig
Alle matrassen, m.u.v. de kinder- en traagschuimmatrassen zijn leverbaar in Soepel of Stevige uitvoering
Afwijkende maten:
Deze dienen schriftelijk te worden besteld. Eenmalig in productie genomen, kunnen incourante maten niet meer worden geannuleerd. Toeslagpercentages: +10% per 10cm of deel daarvan.
Garantiebepalingen:
TopSleep verleent 3 jaar garantie op de door haar geleverde producten. De dag van factureren is de eerste dag van de garantieperiode.
Alle kosten van vervanging of reparatie zijn voor rekening van Topsleep.
Niet onder de garantie valt, de schade onstaan als gevolg van: slijtage, onzorgvuldig gebruik, slechte of onvoldoende ventilerende bedbodems, niet regelmatig keren van de matras, het pletten van wol en/of dacron in de vulling.