Over ons

Rijke en lange historie in bedden

Topsleep staat al sinds 1952 garant voor top advies en slaapcomfort! Begonnen als matrassenfabriek ARMAFA (Arnhemse Matrassen Fabriek), maakt topsleep al ruim 67 jaar het verschil tussen dag en nacht in de regio Arnhem.

Daar waar we in 1952 nog kapok matrassen maakten, hebben we in onze compleet vernieuwde showroom een ruime en actuele selectie aan gerenommeerde merken en eigen producten waarmee wij iedere slaapuitdaging aandurven. Daagt u ons uit?

Over ons

 

Er slaapt maar één Nederlander zoals u!

In de winkel draait het helemaal om U. Samen inventariseren wij wat U uniek maakt. Hierbij maken wij gebruik van het MyScan meetsysteem waarmee we uw lichaamsbouw in kaart brengen. Aan de hand hiervan bepalen wij welk slaapsysteem de juiste ondersteuning en comfort voor u biedt.

Meer informatie

Meten is weten

Jouw persoonlijke matras dankzij ons unieke MyScan meetsysteem. In slechts 3 stappen kun je jouw persoonlijk matras ervaren. Met ons unieke, gepatenteerde MyScan meetsysteem maken wij een 3D scan van je lichaam. Aan de hand hiervan krijg jij advies op maat met een ondersteuning afgestemd op jouw lichaam.

Afspraak maken
Scan